Servire:
Timp de preparare: 30 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 30 min
Ingrediente:
Videouri Negrese
Directii: Nucile se toaca grosier cu cutitul. Se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga cacao si se amesteca pana se incorporeaza bine. Se topeste ciocolata impreuna cu untul in bain-marie, amestecand din cand in cand. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga impreuna cu nucile tocate si stafidele in vasul cu ciocolata topita. Apoi se adauga crema de ou, zahar si cacao si se amesteca bine-bine. Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si se da la cuptor (preincalzit la 200 C) pentru aproximativ 30 de minute. Se lasa prajitura sa se raceasca, se taie si se da prin migdale tocate sau cocos, dupa preferinta.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod