Muschiulet de porc umplut
Servire: 8 persoane
Timp de preparare: 25 minute
Type: Pranz
Timp coacere: 45 min
Ingrediente:
Videouri Muschiulet de porc umplut
Directii: Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul bastonase. Se cresteaza muschiuletul de porc pe lungime si se taie cu un cutit bine ascutit, astfel incat sa fie o bucata intreaga cat mai mare (mai intinsa). Se pune carnea intre doua folii alimentare si se aplatizeaza usor cu o craticioara sau chiar cu mana. Pe mijlocul bucatii de carne se aseaza feliile de salam, un fir de ceapa verde, bastonase de cascaval si fasii de ardei, iar deasupra se presara salvie. Se ruleaza cu grija. Se leaga cu atentie cu sfoara pentru bucatarie, cu grija sa nu rupa muschiuletul, iar capetele se prind cu scobitori. Se condimenteaza ruladele de porc cu sare si piper macinat. Se incalzeste cuptorul. Se pregateste aragazul si o tigaie in care se pune uleiul. In uleiul incins se adauga rulourile de carne si se lasa sa se prajeasca 2-3 minute, pe fiecare parte. Cele doua rulade din carne de porc, usor rumenite, se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se toarna deasupra sosul din tigaie si se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute. Se scaote muschiuletul copt, se acopera si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Dovlecei gratinati
Dovlecelul se taie in rondele groase de
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod