Servire: 10
Timp de preparare: 20 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 0
Ingrediente:
Directii: 1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la viteză mică ceea ce rezultă va fi folosit ca și blat, câte 20 g / porție. 2. Mărul se blenduiește cu ananasul și se adaugă puțin suc de lămâie. 3. Se toarnă peste blat câte 35 g / porție. 4. Se presară puțină scorțioară. 5. Se ornează cu rodie, câte 20 g / porție. 6. Se consumă în 2-3 ore pentru a evita oxidarea fructelor.
Catering Prăvălia Ca`n Rai - Braila
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Dovlecei gratinati
Dovlecelul se taie in rondele groase de
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod