Tochitura ardeleneasca
Servire: 2-3 persoane
Timp de preparare:
Type: Pranz
Timp coacere:
Ingrediente:
Videouri Tochitura ardeleneasca
Directii: Carnea se taie cuburi marisoare si se condimenteaza, carnatii se taie rondele, usturoiul se taie marunt. Se pune carnea la calit in 2-3 linguri de ulei, sa prinda culoare. Se adauga carnatii taiati, apoi usturoiul. Se condimenteaza cu cimbru, busuioc si boia dulce. Se adauga bulionul si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba bine si sa scada. Se poate servi cu mamaliguta si ochiuri
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod
Ciorba radauteana : Ciorba radauteana
Se spala bine bucatile de spate de