Ciorba de perisoare
Servire:
Timp de preparare:
Type: Pranz
Timp coacere:
Ingrediente:
Videouri Ciorba de perisoare
Directii: Orezul se lasa in apa sa se inmoaie. Rosiile se decojesc si se taie in bucatele. Miezul de paine se inmoaie in apa. Se pune carnea la fiert impreuna cu usturoiul intreg. Legumele se taie dupa cum preferati. De exemplu, morcovii rondele, ardeiul, pastarnacul, telina, dovlecelul si radacina de patrunjel in cubulete potrivite. Dupa ce carnea a dat intr-un clocot se adauga o ceapa intreaga si se lasa sa fiarba. Dupa ce carnea s-a fiert, ase scaote din oala si se adauga legumele. Carnea trebuie lasata sa se raceasca si apoi taiata in cubulete. Se scoate si ceapa dupa ce si-a lasat minunatul gust in ciorba. In oala de pe foc se adauga legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba Dupa ce legumele s-au inmuiat se adauga carnea taiata cubulete si o cana cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp perisoarele : se toaca cealalta ceapa marunt si se pune peste carne. Se adauga si oul, sare, piper,orezul si miezul de paine. Se amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza. Se formeaza perisoarele dupa dimensiunile dorite si se dau prin faina, sa-si pastreze forma. Borsul e fierbe separat. Dupa ce borsul s-a fiert se adauga peste ciorba impreuna cu rosiile. A mai dat intr-un clocot si este timpul sa se adauge perisoarele. Se lasa pe foc pana sunt fierte. Se opreste focul si se adauga verdeata tocata marunt. Se serveste fierbinte cu ardei iute.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod
Ciorba radauteana : Ciorba radauteana
Se spala bine bucatile de spate de