Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 30 min
Type: Pranz
Timp coacere: 45 min
Ingrediente:
Videouri Ostropel de pui
Directii: Puiul se taie in bucati si se pune la rumenit intr-o tigaie cu untura incinsa (se poate folosi si ulei). Se toaca legumele. Se scoate carnea din tigaia in care s-a prajit si se pune separat intr-o cratita. In untura ramasa se caleste putin faina, apoi se adauga ceapa si morcovul. Usturoiul se caleste separat, apoi se adauga in tigaie impreuna cu supa de carne. Se calesc si rosiile putin, apoi se adauga totul peste carne si se lasa la fiert inabusit inca 15 min Se condimenteaza cu sare dupa gust, patrunjelul se adauga cand se serveste
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod
Ciorba radauteana : Ciorba radauteana
Se spala bine bucatile de spate de