Servire:
Timp de preparare:
Type: Deserturi, Gustare
Timp coacere:
Ingrediente:
Videouri Poale-n brau
Directii: Aluatul : Drojdia se desface inr-o canita cu ceva apa calduta, dupa care se amesteca cu o lingura de faina si o lingura de zahar; se lasa sa creasca aproximativ o jumatate de ora. Se separa 3 galbenusuri. Peste restul fainii se toarna drojdia, laptele caldut, galbenusurile, sarea si zaharul si se framanta minim un sfert de ora Se adauga untul topit ,care se incropeste cate putin Se lasa acoperit 1-2 ore Umplutura : Se freaca bine branza cu ouale ramase. Aluatul dupa ce a crescut suficient , se face sul si se taie bucati mici(cat un mar mai mic) Se unge platoul cu unt. Se intinde fiecare bucata de aluat pe platou, cam de 1 cm grosime si se umple cu cate o lingura de branza Colturile aluatului se ridica peste branza si se lipesc, dupa care sa lasa din nou la dospit cam jumatate de ora Se unge tava cu unt, se pun placintele, se ung bine cu albus si se dau la cuptor la foc potrivit , cam o jumatate de ora.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod