Prajitura cu mere
Servire: 8 persoane
Timp de preparare: 30 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 30 min
Ingrediente:
Directii: Foile : Se mixeaza zaharul cu ouale pana se formeaza crema, apoi se adauga,pe rand,celelalte ingrediente si se obtine o coca moale care se imaprte in 4 parti. Foile se coc pe fundul tavii ( 22/30 cm) unse cu putin ulei . Foile se intind usor si se coc foarte repede, pana prind putina culoare pe margini. Umplutura : Merele se decojesc si se curata de samburi, apoi se dau pe razatoarea mare. Merele razuite se pun intr-o cratita impreuna cu scortisoara si zaharul. Se lasa pe foc mic si se amesteca pana se calesc usor si raman cu foarte putina zeama. Cand compozitia s-a racit, se aseaza intre foi . Se acopera prajitura cu folie alimentara si se lasa pana a doua zi cand va fi frageda si se portioneaza usor. Se pudreaza cu zahar si se serveste.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod