Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 40 min
Type: Gustare
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:
Videouri Drob de miel
Directii: Organele se curata bine de orice urma de grasime sau sange. Atentie mare trebuie acordata rinichilor, care se tin in otet cateva ore pentru a inlatura mirosul specific. Totul se taie in bucati marisoare si se pune la fiert in apa rece, aproximativ 30-40 de minute. Cat timp se racesc organele, se calesc ceapa si usturoiul maxim 10 minute. Dupa racire, organele se pot taia in cubulete sau se pot da prin masina de tocat carne. Se bat ouale, se pun peste organele taiate, se pun si ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul (optional), apoi se condimenteaza. Se amesteca foarte bine toata compozitia, pana e omogena. Drobul se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Se aseaza un strat din compozitie, apoi ouale fierte tare, apoi restul compozitiei. Drobul se da la cuptor (preincalzit la 180 C) pentru 30-40 de minute
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod