Chiftelute marinate
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 25 minute
Type: Pranz
Timp coacere: 35 minute
Ingrediente:
Videouri Chiftelute marinate
Directii: Chiftele : Se toaca ceapa, usturoiul si mararul marunt si se dau morocovul si cartoful pe razatoarea mica. Se inmoaie painea in apa si inainte de a o adauga peste compozitie se scurge bine. Se incorporeaza in carnea tocata ouale, ceapa, morcovul, cartoful, mararul si se comdimenteaza cu sare si piper. Cand s-a omogenizat compozitia se da forma chiftelelor. Se modeleaza dupa dorinta, mici si rotunde sau mai mari si plate. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin maronii. Sos : Intr-o cratita, in care sa incapa toate chiftelele, se fierbe 5 minute bulionul cu otet, zahar, piper boabe, usturoi pasat si foi de dafin. Sosul se gateste la foc mic si amestecand continuu deoarece fierbe repede. Apoi se adauga chiftele si se mai da intr-un clocot. Se pun putin la cuptor sau pe marginea aragazului ca sa se marineze.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod