Ciorba de vacuta
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 90 de minute
Type: Pranz
Timp coacere:
Ingrediente:
Videouri Ciorba de vacuta
Directii: Se pun 4-5 litri de apa la fiert, la foc mic, unde se adauga cubuletele de vita, se lasa la fiert pana se formeaza spuma, cam 20 de minute. Cu ajutorul unei spumiere se aduna toata spuma de deasupra. Se repeta ori de cate ori este nevoie. Se mai lasa carnea la fiert aproximativ 30 de minute. Se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul. Se lasa totul la fiert pentru inca 20-30 de minute. Dupa ce s-au fiert radacinoasele, se pun ardeiul gras si cartoful. Se mai lasa la fiert 15-20 de min. Apoi adaugam sucul de rosii, putina sare, dupa gust, si putin ulei de masline (daca vita este prea slaba). Se mai lasa la fiert in un sfert de ora.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod