Friptura de miel
Servire: 5 persoane
Timp de preparare: 20 min
Type: Pranz
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:
Videouri Friptura de miel
Directii: Pulpa de miel se cresteaza pe toate partile cu un cutit ascutit. In fiecare crestatura se introduc felii de usturoi. Se adauga toate condimentele intr-un mojar/castron si se amesteca bine cu un pic de ulei de masline si de vin. Se obtine o pasta lichida. Carnea se unge bine, pe toate partile, cu amestecul de condimente. Pulpa se pune intr-o tava si se presara pe ea usuroiul verde. Se toarna in tava si peste friptura, restul de ulei si de vin. Daca vi se pare prea putin lichid puteti sa mai adaugati un pahar de apa. Se coace in cuptorul preincazlit pana se rumeneste bine. Dupa ce o bagati in cuptor nu uitati de ea acolo. Din 15 in 15 minute, se scoate friptura si se unge cu sosul din tava. Cand se rumeneste deasupra se intoarce pentru a fi rumenita pe ambele parti, apoi se intoarce din nou.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod