Gulas de vita cu galuste
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 10 min
Type: Pranz
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:
Videouri Gulas de vita cu galuste
Directii: Intr-o oala se rumeneste carnea si se adauga apoi ceapa. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga boiaua dulce, cea picanta si bulionul. Se amesteca bine si se adauga un pic de apa ca sa aiba in ce sa clocoteasca. Se lasa la foc mediu pana se inmoaie carnea. Galustele sunt special de gulas, difera de cele din supa. Se amesteca oul cu cubuletul de unt si un praf de sare.Se inglobeaza faina si se amesteca bine. Trebuie sa iasa un aluat grosut. Intr-o alta oala se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot, folosind o lingurita, se formeaza galustele si se fierb cam 10 minute. Se scurg si de adauga peste gulas. Se ia de pe foc si se serveste fierbinte.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod