Mancare de cartofi
Servire:
Timp de preparare:
Type: Pranz
Timp coacere:
Ingrediente:
Videouri Mancare de cartofi
Directii: Se pregateste aragazul si o cratita in care se pune uleiul. Se adauga ceapa, se amesteca si se caleste la foc mic timp de 3 minute. Se pune morcovul, se amesteca si se caleste la foc mic timp de 2 minute. Se adauga apa calda, cat sa se acopere usor legumele si se amesteca. Se pune ardeiul, se amesteca si se lasa legumele sa fiarba pana cand scade toata apa din cratita. Se adauga cartofii. Se pune apa calda cat sa se acopere usor legumele si se amesteca. Se pun foile de dafin. Se condimenteaza cu piper macinat si sare. Se acopera cratita cu un capac si se lasa mancarea sa fiarba la foc mic pana cand cartofii devin sfaramiciosi. Se pune pasta de tomate. Se amesteca si se mai lasa la fiert timp de 10 minute. Se presara patrunjel tocat deasupra.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca
Restaurante si localuri recomandate pentru tine
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Ultimele Retete
Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi
Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul
Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v
Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s
Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul
Retete de top
Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si
Sarmale in foi de varza murata : Sarmale in foi de varza murata
Este de preferat ca varza murata sa
Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune
Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie
Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod